Seventh Son (2015)

seventh son 2015 Tanarul Thomas invata de la un batran, cum sa fie un vraci care se va lupta cu vrajitoare, demoni si duhuri, dar in special cu malefica Malkin.

Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Data aparitiei: 2 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Sergey Bodrov | Scenariul: Matt Greenberg | Cartea: Joseph Delaney

Un film cu: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Kit Harington, Dijmon Hounsou, Olivia Williams, Antje Traue, Alicia Vikander, Jason Scott Lee, David Cubitt, Timothy Webber, Billy Wickman, Gerard Plunkett, Eric Keenleyside, Julian Black Antelope.

Povestea: Intr-un Univers nestiut, in vremuri de demult, spirite rele se plimba prin lume, si doar oamenii cu puteri supranaturale ar putea sa le opreasca. In aceste timpuri, Master Gregory este un cavaler neinfricat care a inchis-o pe malefica vrajitoare Malkin (Julianne Moore). La cateva secole mai tarziu, aflam ca vrajitoarea cea rea a scapat, iar acum isi cheama toti aliatii ca sa o ajute cu planul ei de razbunare. Cu siguranta ca Gregory ar putea sa o invinga pe vrajitoare, dar din pacate acesta nu mai este la prima tinerete si puterile ii sunt diminuate semnificativ. Speranta vine din partea lui Thomas Ward, un baiat in varsta de 12 ani, care este al saptelea fiu al unui al saptelea fiu. Se spune despre acestia ca au puteri supraomenesti si ca pot lupta cu spiritele rele. Pentru o anumita perioada de timp, batranul il antreneaza pe baiat, chiar daca acesta se vede nemultumit de stilul sever al profesorului sau. Tom va invata sa lupte cu duhurile, cu spiritele si cu toti aliatii vrajitoarei. Ce se va intampla atunci cand in sfarsit va trebuie sa isi indeplineasca obiectivul pentru care a fost pregatit si anume sa o doboare pe vrajitoarea cea rea. Sa fie oare pregatit Thomas de asa ceva?
Filmul Seventh Son este o adaptare a cartii Ucenicul Vraciunului. Mai multe detalii despre film puteti gasi in articolul Seventh Son: Un nou trailer.


Seventh Son 2015 Trailer Film

Inca din tinerete, Thomas Ward invata cum sa se lupte cu strigoii, duhurile si spiritele rele.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->