Seventh Son: Un nou trailer

seventh son

A aparut un nou trailer al filmului Seventh Son, care ii are protagonisti pe Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes si Alicia Vikander.

Primele imagini ale acestui film au fost oferite in 2013, la cunoscutul festival ComicCon. De atunci, nu s-au auzit prea multe lucruri despre Seventh Son, poate si pentru faptul ca Warner Bros s-au despartit de Legendary Pictures. Dat fiind acest conflict, Legendary s-au dus la Universal, care i-a luat in custodie, si astfel, lucrurile au putut fi reluate de unde au ramas.

Filmul este o adaptare a cartii The Spook's Apprentice, alias Ucenicul Vraciului. Cartea este scrisa de Joseph Delaney si este primul volum din seria Cronicile Wardstone. Protagonistul este Thomas Ward, un baietel in varsta de doar 12 ani, care invata tot ce trebuie sa stie, de la un batran aspru, dar cu suflet bun. Invataturile sunt grele, iar batranul nu il iarta, dar la un moment dat ii va multumi, atunci cand va creste si va fi in stare sa alunge toti strigoii, vrajitoarele, demonii si toate duhurile necurate. Tom Ward nu este un baiat obisnuit, el este al saptelea copil al unui al saptelea copil, ceea ce inseamna ca poate sa vada anumite lucruri pe care un om normal nu le poate vedea.

Mister, suspans, actiune si mult curaj. Toate acestea ne duc cu gandul la un film bun, ceea ce ar si trebui sa fie. Problema este aceea ca producatorii filmului sunt acei oameni care au produs si 300: Rise of an Empire si Godzilla. Ce inseamna asta? Inseamna ca desi filmul are o idee buna, s-ar putea ca foarte multe lucruri sa fie facute intr-o maniera superficiala si filmul sa iasa prost!

Din acest film, mai fac parte si actori precum Kit Harington, Dijmon Hounsou, Olivia Williams, Antje Traue si Jason Scott Lee. Filmul va fi lansat in Romania, pe data de 2 Ianuarie 2015.

Seventh Son 2015 Trailer Film

Inca din tinerete, Thomas Ward invata cum sa se lupte cu strigoii, duhurile si spiritele rele.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->