Starred Up (2014)

starred up 2013 Un tanar violent este transferat la inchisoarea pentru adulti, loc unde isi va intalni in sfarsit nasul, in persoana propriului tata.

Gen: Drama
Data aparitiei: 21 Martie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia: David Mackenzie | Scenariul: Jonathan Asser

Un film cu: Jack O'Connell, Rupert Friend, Ben Mendelsohn, Sam Spruell, David Ajala, Sian Breckin, Peter Ferdinando, Anthony Welsh, David Avery, Mark Asante, Ashley Chin, Ryan McKenna, Tommy McDonnell, Matt Faris, Gershwyn Eustache Jnr.

Povestea: Tanarul Eric, in varsta de doar 19 ani, este o persoana foarte aroganta si violenta in acelasi timp, fiind transferat prematur la inchisoarea pentru adulti. Intamplarea face ca si tatal sau, alaturi de care nu a fost in relatii prea bune, sa fie inchis la aceeasi inchisoare. Nici bine nu este mutat la aceasta noua inchisoare, si Eric isi face multi inamici intr-un timp foarte scurt. Acesti inamici includ atat colegi de inchisoare cat si gardieni. Singura intrebare din capul lui ar fi aceea daca tatal lui este aici ca sa il protejeze, sau sa il pedepseasca si mai tare. Pentru a-i inlatura acest temperament agresiv, lui Eric i se recomanda terapiile de grup ale unui psihoterapeut, care tine ore de terapie cu mai multi prizonieri, astfel, ajutandu-se intre ei, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Filmul este scris de catre terapeutul ce a lucrat prin inchisori, Jonathan Asser, iar filmul Starred Up vorbeste despre lumea necrutatoare, indurerata si dezumanizata a inchisorilor. Viata dupa gratii este una teribila, iar faptul ca tatal si fiul se afla in acelasi loc, fara sa se stie cum va evolua relatia dintre cei doi, creste suspansul si ofera o nota motivationala pentru vizionare acestui film.
Site Oficial al filmului: Tribeca Film

Starred Up (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->