Talismanul norocos (2012)

Dupa ce si-a servit tara in razboiul din Iraq, un puscas marin pleaca in cautarea femeii despre care crede ca i-a purtat noroc in razboi.

Gen: Dragoste, Drama
Data aparitiei: 20 Aprilie 2012 (Statele Unite)
Durata: 101 minute
Nota: 6,5


Regia: Scott Hicks | Scenariul: Will Fetters | Romanul: Nicholas Sparks

Un film cu: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Riley Thomas Stewart, Jay R. Ferguson, Adam LeFevre, Robert Hayes, Joe Chrest, Russell Durham Comegys, Sharon Conley, Ann McKenzie, Kendal Tuttle, Cameron Banfield, Ritchie Montgomery, Courtney J. Clark.

Povestea: Logan este un puscas marin care isi serveste tara, luptand pe fronturile din Iraq. In timpul razboiului, el gaseste o fotografie pe jos, a unei fete, iar pe spatele fotografiei scria ai grija de tine. Acesta decide sa pastreze fotografia. In curand, unitatea sa este atacata exact in timp ce priveste poza, iar el reuseste sa supravietuiasca. In acel moment realizeaza ca aceasta fotografie ar putea fi responsabila pentru faptul ca el este inca in viata, si ca aceasta l-a ajutat. Din aceste motive, el pleaca in cautarea detinatorului acestei poze, dar nu reuseste sa il gaseasca si se gandeste ca ar fi fost ucis pe campul de lupta. Dupa ce revine acasa, in Statele Unite, inca se gandeste la tot ce s-a intamplat pe front si priveste obsedant acea fotografie. Analizand-o cu atentie, realizeaza ca aceasta este trimisa din Louisiana, ceea ce inseamna ca aici ar putea gasi-o pe aceasta femeie. Dupa un timp reuseste chiar sa o gaseasca, afland ca o cheama Beth. Logan chiar incearca sa ii povesteasca ce s-a intamplat cu el, prin ce a trecut, dar se pare ca nu isi poate gasi cuvintele. Atunci cand il vede, Beth crede ca barbatul a venit sa se angajeze la ferma familiei. Observand ca aceasta ar putea fi sansa lui, el accepta sa se angajeze la ferma familiei si chiar daca Beth ezita la inceput, acesta primeste slujba datorita bunicii care simte intentii bune in acest barbat. Nu trece mult timp pana cand Logan se imprieteneste cu fiul lui Beth. Protagonistul descopera chiar ca cel care avea poza acesteia era chiar fratele ei, doar ca nu isi poate aminti de pe front, deloc fata acestuia. Deoarece problemele nu inceteaza sa apara, fostul iubit al lui Beth inca ii da tarcoale, si fiind serif, o ameninta ca ii va lua copilul daca nu sta departe de acest puscas marin.

Talismanul norocos - The lucky one 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->