Testoasele Ninja 2 va fi lansat in 2016

testoasele ninja 2 va fi lansat in 2016

Nici bine nu a fost lansata prima parte a filmului, ca deja Paramount Pictures au si anuntat o continuare.

Testoasele Ninja au debutat vinerea trecuta in cinematografele din Statele Unite si cateva alte tari, inregistrand incasari de aproape 100 de milioane de dolari, plasand Gardienii Galaxiei pe locul 2 in Box Office. Producatorii filmului au fost atat de fericiti incat au anuntat deja ca pe data de 3 Iunie 2016, Michael Bay impreuna cu echipa sa, Josh Appelbaum si Andre Nemec, vor aduce in cinematografe si partea a doua.

Surprinzator este faptul ca probabil nici macar cei care au facut filmul nu se asteptau sa devanseze Gardienii Galaxiei, in afara de Michael Bay care ne reaminteste sa nu subestimam niciodata puterea nostalgiei. Aproximativ 60% din cei care au vazut filmul au fost barbati, iar mare parte din ei, au fost tineri. Cu siguranta ca investitia de 125 de milioane de dolari a meritat si va fi scoasa in weekendurile urmatoare, in conditiile in care la noi in tara va aparea abia pe 22 August, asta insemnand ca mai sunt tari in care trebuie sa fie lansat.

In ciuda tuturor criticilor primite, Testoasele Ninja reusesc sa inregistreze incasari mai mari decat se asteptau fanii. Inainte de aparitia acestui film parerile au fost impartite pe internet, intre criticii de film si adevaratii fani ai seriei. Criticii sustineau ca totul este realizat intr-o maniera superficiala si ca incasarile vor fi mici. Pe multe forumuri a fost criticata aparitia testoaselor care, fata de seriile precedente, erau mult mai mari si fioroase, parca umplute de steroizi. In ciuda acestor lucruri, se pare ca nu criticii decid succesul unui film, ci fanii. Astfel, la fel ca si in cazul filmului Transformers, lumea a mers sa vada un film de familie, un film care sa le trezeasca amintiri si sa le reaminteasca de copilarie.

Ce au in comun filmele Transformers si Teenage Mutant Ninja Turtles? Pe Michael Bay. Se pare ca la multe filme ale acestuia, apar criticii din stanga si din dreapta, arucand cu sageti care par sa nu isi atinga tinta, intrucat Michael Bay, specialist al exploziilor, stie sa scoata bani din filme, iar la sfarsitul zilei, angajatorii acestuia, cat si cei care i-au vazut filmul, sunt fericiti. Din 22 August 2014, Testoasele Ninja sunt disponibile si in cinematografele din Romania.

surse: screenrant.com, variety.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->