Combinația ideală de terapii de răcire și căldură contractă și dilată vasele de sânge pentru a încuraja circulația corectă în tot corpul. Când circulația corpului tău este mai bună, sângele tău poate furniza, de asemenea, mai mulți nutrienți și oxigen tuturor mușchilor tăi și poate ajuta la repararea oricăror daune. Această circulație îmbunătățită înseamnă, de asemenea, că organismul tău va putea arde mai multe calorii mai repede, îmbunătățind astfel metabolismul și mai mult. 

De asemenea, transpirația poate elimina orice impurități din corp pentru a vă curăța și întineri pielea. De asemenea, se găsește că tratamentele cu apă termală ameliorează tensiunea și previn efectele negative ale stresului asupra pielii tale.  

Nivelurile mai ridicate de stres pot crește cortizolul eliberat de corpul tău. Cortizolul este un hormon care spune pielii să producă mai mult ulei, ceea ce poate duce la mai multe erupții. O experiență spa termală nu numai că va vindeca și combate problemele pielii, dar poate ajuta și la tratarea problemelor chiar de la rădăcini.  

De asemenea, s-a dovedit că tratamentele termale reduc anxietatea, luptă împotriva stresului și vă ajută să vă simțiți mai centrat și mai relaxat. Sursă: Thermana Laško

Îmbunătățește relațiile 

Oamenii, în esență, sunt animale sociale, ceea ce înseamnă că contactul fizic și o companie bună sunt importante pentru bunăstarea generală a unei persoane.  

Nu contează dacă este prima oară când vizitezi un spa termal sau a zecea, deoarece încercând lucruri noi împreună, veți avea amintiri legate de acest spațiu și de momentele petrecute aici.  

Indiferent dacă doriți să vă întineriți corpul obosit, să vă bucurați de liniște și liniște sau pur și simplu să vă relaxați pentru o căutare bună a sufletului, scufundarea într-un spa cu apă termală ca cea din Thermana Laško vă va permite să vă concentrați mai mult asupra lucrurilor care contează cel mai mult pentru tu.  

Teme similare:

    Nimeni nu a fost găsit