Testoasele Ninja (2014)

testoasele ninja 2014 Cele patru testoase ninja trebuie sa faca echipa cu reporterita April O'Neill si cameramanul ei, ca sa salveze orasul de sub tirania lui Shredder.

Gen: Actiune, Aventura, Comedie, SF
Data aparitiei: 22 August 2014 (Romania)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Jonathan Liebesman | Scenariul: Josh Appelbaum, Andre Nemec, Evan Daugherty

Un film cu: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Alan Ritchson, Noel Fisher, Johnny Knoxville, Minae Noji, Jeremy Howard, WHoopi Goldberg, Danny Woodburn, Tony Shalhoub, Abby Elliott, Pete Ploszek, Amy Sheth, JoAnna Pallante.

Povestea: Orasul are nevoie de eroi. Intunericul s-a instaurat in New York, in timp ce maleficul Shredder si banda lui controleaza din intuneric atat politia cat si politicienii. Viitorul pare sumbru si este nevoie de niste eroi care sa scoata totul la iveala si sa salveze situatia. Astfel, patru testoase obisnuite intra in contact cu un fel de substante radioactive, care le transforma in testoase uriase, pe patru picioare, care sunt foarte puternice si au inteligenta unui om. Pe langa asta, se pare ca testoasele au un talent innascut in a manui arme de lupta si a le folosi cu exactitate atunci cand este cazul. Datorita faptului ca acestea stiu foarte bine si arte martiale, sunt supranumite Testoasele Ninja. Misiunea acestor eroi este una singura: sa doboare raul si sa aduca la suprafata nedreptatea. Planul nu se prezinta atat de simplu precum ar fi trebuit sa fie, si testoasele trebuie sa faca echipa cu reporterita April O'Neill (Megan Fox) care la vederea acestora, este socata, dar acestia trebuie sa o abordeze cu grija deoarece politicienii corupti nu pot fi dati in vileag orisicum, astfel ca vor avea nevoie de dovezi din partea unui reporter si a unui cameraman.
Multe efecte speciale si o regie acceptabila, chiar daca acestea nu vin din partea lui Michael Bay. Testoasele sunt putin cam umflate si pare ca au trecut mai mult pe la sala, dar per total, filmul este bunicel, insa nu trebuie sa aveti asteptari prea mari.

Testoasele Ninja 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->