The Disappearance of Eleanor Rigby: Them (2014)

the disappearance of elanor rigby them Povestea unui cuplu in care el o cucereste cu biletele de dragoste, iar ea fuge in mijlocul relatiei, lasandu-se prinsa ulterior, dupa ce isi gaseste pacea.

Gen: Drama
Data aparitiei: 12 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 122 minute
Filmul de azi - Nota: 7.4/ 10


Regia si scenariul: Ned Benson

Un film cu: Jessica Chastain, Viola Davis, Ryan Eggold, Bill Hader, Ciaran Hinds, Isabelle Huppert, William Hurt, Maxfield Lund, James McAvoy, Daron Stewart, Jess Weixler.

Povestea: Regizorul Ned Benson reuseste sa captureze iubirea perfecta, iubirea adevarata care se petrece in mijlocul oamenilor, iubirea dintre el si ea, in stare pura, cu adevaratele-i sensuri. Un adevarat portret de dragoste este conturat in filmul Disparitia lui Eleanor Rigby. El o cucereste cu biletele de dragoste, iar ea ii cade imediat in plasa. Puzzle-ul iubirii se destrama atunci cand incep sa gandeasca prea mult si sa isi analizeze iubirea. Eleanor devine neinteleasa si se retrage pentru un timp, lasandu-se urmarita de acesta, cerand o dovada adevarata de iubire. Cat de departe poate ajunge dragostea unor oameni casatoriti, si cat de mult va sta aprins, focul pasiunii?

The Dsappearance of Eleanor Rigby: Them (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->