The Giver - Darul lui Jonas (2014)

the giver darul lui jonas
Intr-o comunitate a viitorului, aparent perfecta, un adolescent descopera ca oamenii sunt controlati pentru a nu avea emotii sau amintiri.

Gen: Drama, SF, Fantezie
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Phillip Noyce | Scenariul: Michael Mitnick, Robert B. Weide

Un film cu: Brenton Thwaites, Jeff Bridges, Meryl Streep, Alexander Skarsgard, Katie Holmes, Odeya Rush, Cameron Monaghan, Taylor Swift, Emma Tremblay, Alexander Jillings, Tames Jillings, Jordan Nicholas Smal, Saige Fernandes, Renate Stuurman, Vanessa Cooke.

Povestea: Darul lui Jonas se bazeaza pe cartea scrisa de Lois Lowry care vorbeste despre lumea perfecta. Aici, in aceasta comunitate, toata lumea este fericita, si au si motive: traiesc intr-o lume izolata de suferinte, de razboaie, de lacrimi si de amintiri. Totul are sa se schimbe intr-o zi, atunci cand Jonas, in varsta de 12 ani, primeste titlul de Pastrator al Amintirilor. Acesta incepe sa se antreneze cu un batran, care se numeste The Giver. De la acesta, Jonas invata despre aceste tipuri de emotii, precum durerea, tristetea, razboiul si toate aceste lucruri care fac parte din lumea reala, si nu din lumea in care acestia traiesc. In curand, adolescentul va afla ca lumea in care traiesc cu totii este un falsa, o lume artificiala in care sunt manipulati si controlati, exact ca niste roboti. Acum ca trebuie sa se confrunte cu realitatea, si dorind sa infrunte sistemul, Jonas trebuie sa ia decizii radicale privitoare la viata sa, cat si la viitorul celor din jur, pe care-i iubeste.

The Giver - Darul lui Jonas 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->