The Identical (2014)

the identical
Doi frati gemeni sunt separati la nastere, unul din ei fiind trimis spre adoptie, iar odata ce ajung la maturitate, descopera ca impart o pasiune comuna.

Gen: Drama
Data aparitiei: 5 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Dustin Marcellino | Scenariul: Howard Klausner

Un film cu: Ashley Judd, Seth Green, Amanda Crew, Ray Liotta, Danny Woodburn, Joe Pantoliano, Brian Geraghty, Blake Rayne, Erin Cottrell, Waylon Payne, Noah Urrea, Andrea Collins, Leslie Mills, J. Karen Thomas, Michael Joiner.

Povestea: In anul 1936, William si Helen Hamsley se bucura de nasterea copiilor lor, doi baieti gemeni. Bucuria lor nu va tine mult pentru ca vor realiza ca nu sunt in stare sa creasca doi copii, neavand conditiile necesare, asa ca unul din baieti va fi dat spre adoptie. La maturitate, ambii frati se dovedesc a fi foarte talentati si pasionati de muzica, doar ca niciunul din ei nu stie lucruri despre celalalt. Drexel Hamsley va straluci ca o stea si va schimba lumea muzicala pentru totdeauna, in timp ce fratele sau adoptat, se chinuie sa isi gaseasca un scop in viata. In tot acest proces, el se straduieste foarte tare sa isi multumeasca tatal, care ii controleaza mare parte din viata. Pana la urma, Ryan va fi incurajat de frumoasa lui Jenny, si de prietenii lui Dino si Avi, sa isi urmeze visul si sa cante. Dupa ce se apuca de cantat, descopera ca este foarte priceput, la fel de priceput ca si fratele sau geaman. Filmul The Identical vorbeste despre o poveste a unei familii destramate, in care fiii cantareti vor schimba destinele tuturor, pentru totdeauna.

The Identical 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->