The Killing (2011)

the killing Dupa ce o adolescenta este ucisa, trei povesti diferite se intersecteaza, in agitatul orasel Seattle, unde coruptia si accidentele sunt in floare.

Gen: Crima, Drama, Mister
Tip: Serial TV
Durata episod: 45 minute
Filmul de azi - Nota: 8.1/ 10


Regia: Agnieszka Holland, Ed Bianchi

Un film cu: Mireille Enos, Joel Kinnaman, Billy Campbell, Liam James, Michelle Forbes, Brent Sexton, Kristin Lehman, Eric Ladin, Jamie Anne Allman, Evan Bird, Seth Isaac Johnson, Tom Butler, Annie Corley.

Povestea: Actiunea din serialul The Killing se petrece in oraselul Seattle. Acolo, detectivul Sarah Linden pare sa isi exercite ultima sa zi de activitate, la aceasta slujba. Impreuna cu fiul ei, Jack, vor pleca inspre Sonoma, pentru a se intalni cu logodnicul acesteia. Inlocuitorul ei, detectivul Stephen Holder, este pregatit sa o inlocuiasca exemplar, dar inainte de asta, acestia primesc un apel de la o patrula care anunta ca au un caz pentru ei. Se pare ca o tanara domnisoara a fost ucisa. Povestea acestor detectivi care se ocupa de caz se va intersecta cu cea a familiei indurerate, cu cea a suspectilor dar si cu politicienii din Seattle care sunt cunoscuti pentru coruptia lor. Pe masura ce serialul inainteaza, lucruri noi ies la iveala si infractorul sau infractorii, par a fi tot mai greu de prins.

The Killing 2011 Serial

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->