The November Man (2014)

the november man Un fost agent CIA, Peter Devereaux revine la vechile obiceiuri atunci cand afla ca trebuie sa o salveze pe Alice, si sa isi infrunte vechii colegi.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 27 August 2014 (Statele Unite)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 5.2/ 10


Regia: Roger Donaldson | Scenariul: Michael Finch, Karl Gajdusek

Un film cu: Pierce Brosnan, Luke Bracey, Olga Kurylenko, Bill Smitrovich, Amila Terzimehic, Lazar Ristovski, Mediha Musliovic, Eliza Taylor, Caterina Scorsone, Akie Kotabe, Will Patton, Patrick Kennedy, Dragan Marinkovic, Ben Willens, Milos Timotijevic.

Povestea: Nume de cod: The November Man. Peter Devereaux, jucat de Pierce Brosnan, este un fost agent CIA, expert in tot ce tine de investigatii si lupte corp la corp, fiind antrenat la un nivel inalt, si la randul sau, antrenand mai multi discipoli, cat timp a fost in serviciu. Acum, acesta s-a retras in frumoasa Elvetie, pentru a se relaxa si a-si trai linistit restul zilelor. Lucrurile se vor schimba, iar Devereaux afla ca trebuie sa mai duca la indeplinire o ultima slujba inainte de a se retrage, si anume va trebui sa protejeze un martor foarte important, Alice Fournier, care acum este o tinta. Devereaux trebuie sa o protejeze tocmai de David Manson, barbat pe care el l-a invatat sa se lupte si sa fie un detectiv mai bun. Protagonistul nu va putea avea incredere in acest politist, stiind ca o cartita este infiltrata in agentie si ca aceasta le da planurile tuturor peste cap. Filmul The November Man se bazeaza pe romanul scris de Bill Granger, There are no spies.
sursa: Relativity Media - The november man.

The November Man 2014 Film Trailer

Pierce Brosnan trebuie sa se lupte cu propriii discipoli pentru a o proteja pe Alice.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->