The Skeleton Twins (2014)

the skeleton twins
Dupa zece ani in care nu s-au vazut, doi gemeni pacalesc moartea in aceeasi zi si realizeaza ca vietile lor au mers prost, pentru ca au fost separati.

Gen: Drama
Data aparitiei: 19 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 88 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10

Regia: Craig Johnson | Scenariul: Mark Heyman

Un film cu: Kristen Wiig, Luke Wilson, Ty Burrell, Bill Hader, Boyd Holbrook, Kathleen Rose Perkins, Joanna Gleason, Ian Hyland, Jennifer Lafleur, Eddie Scweighardt, Genevieve Adams, Paul Castro Jr., Sydney Lucas, Truck Hudson, Cliff Moylan.

Povestea: Maggie si Milo sunt doi frati gemeni, care odata cu inaintarea in varsta, s-au vazut tot mai rar. De fapt, acestia nu s-au mai vazut de aproximativ zece ani, iar singurul lucru care ii readuce impreuna este o simpla coincidenta. Coincidenta face ca in aceeasi zi, amandoi sa pacaleasca moartea si sa descopere ca vietile lor au mers atat de prost, doar pentru ca s-au instrainat unul de celalalt. Ca sa fie in sfarsit fericiti, cei doi decid sa refaca acea legatura dintre ei si sa petreaca mai mult timp impreuna pentru a fi mai impliniti si pentru a duce o viata mai buna. Milo si Maggie sunt in sfarsit in punctul in care vor sa isi schimbe vietile.

The Skeleton Twins (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->