The Two Faces of January (2014)

the two faces of january
Atunci cand un detectiv particular e ucis de catre un american carismatic, se formeaza un triunghi al dragostei ce va avea consecinte tragice.

Gen: Dragoste, Thriller
Data aparitiei: 30 Mai 2014 (Romania)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia si scenariul: Hossein Amini | Povestea: Patricia Highsmith

Un film cu: Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Oscar Isaac, Daisy Bevan, David Warshofsky, Prometheus Aleifer, Yigit Ozsener, Socrates Alafouzos, Nikos Mavrakis, Ozan Tas, Evgenia Dimitropulou, James Sobol Kelly, Ozcan Ozdemir, Omiros Poulakis, Peter Mair.

Povestea: Ne aflam in anul 1962. Un cuplu extravagant de americani, format din Chester MacFarland si frumoasa lui sotie Colette, pleaca inspre Atena, pentru a vizita ruinele. In timp ce se plimba prin Acropole, acestia il intalnesc pe Rydal, un tanar grec care activeaza ca ghid turistic. Tanarul este fascinat imediat de frumusetea femeii americane, dar totodata atras si de averea sotului ei. Lucrurile devin incerte atunci cand Rydal este invitat la cina, de catre cei doi. In timp ce urca inspre apartamentul celor doi, afaceristul american este amenintat de catre un detectiv particular care ii cere o anumita suma de bani, astfel ca cei doi se iau la bataie si detectivul este ucis. Dupa ce isi da seama de gravitatea faptelor, americanul incearca sa ascunda cadavrul, dar in acel moment ajunge si tanarul la etaj, vazand ce se intampla. In curand politia cu siguranta va afla, iar tanarul decide totusi sa stea aproape de cuplul american si sa nu dezvaluie faptele vazute, sa fie oare atat de atasat de Colette?

The Two Faces of January (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->