Tracks - Calea desertului (2013)

tracks calea desertului O tanara femeie strabate mii de kilometri prin desertul Australiei, impreuna cu patru camile, cainele ei, si un fotograf.

Gen: Aventura, Biografie, Drama
Data aparitiei: 6 Martie 2014 (Australia)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10

Regia: John Curran | Scenariul: Marion Nelson | Cartea: Robyn Davidson

Un film cu: Mia Wasikowska, Adam Driver, Melanie Zanetti, Emma Booth, Jessica Tovey, Rainer Bock, Lily Pearl, Carol Burns, Robert Coleby, Tim Rogers, Bryan Probets, Roly Mintuma, Special Agent Gibbs, John Flaus, Felicity Steel.

Povestea: Filmul Tracks - Calea desertului este realizat dupa romanul autobiografic al lui Robyn Davidson, femeia ce a calatorit mii de milometri prin desertul australian. Robyn este o fire putin mai rebela si simte o nevoie nefireasca de a pleca in desert, pur si simplu. Pentru aceasta, ia cu ea patru camile si un caine, incepandu-si drumul prin desert, fara un scop anume. Odata ajunsa in mijlocul desertului, ea se expune la o serie de pericole, dar in curand are sa il intalneasca pe acest fotograf la fel de rebel, care desi pare sa ii fie antipatic la inceput, fiind singurul barbat din jur, incepe sa fie atrasa de acesta. Acest film prezinta trairile lui Robyn Davidson, dar si imagini minunate din Australia de Vest. In mare parte, este o combinatie intre drama si documentar, doar ca nu este nici una, nici alta, ajungandu-se in final la rezumatul ideii in care o femeie doreste sa se plimbe prin desert, pentru ca asa a simtit nevoia.

Tracks - Calea desertului 2013

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->