Transformers 4: Incasari de peste un miliard de dolari

transformers 4 incasari de peste un miliard de dolari

Filmul Transformers: Age of Extinction inregistreaza incasari de peste un miliard de dolari, fiind primul din 2014 care depaseste acest prag.

In toata agitatia asta cu Lucy si Gardienii Galaxiei, am uitat complet de Transformers, care si-a vazut de treaba si s-a lansat prin mai toate tarile lumii, inregistrand astfel, aceasta suma record in 2014, pana in acest moment.

Desi incasarile par foarte mari, producatorii trebuie sa fie putin nemultumiti, intrucat acest film nu a reusit sa invinga Dark of the Moon, din 2011, care este cel mai reusit din serie, daca e sa ne luam dupa vanzari. Adevaratele incasari insa, nu au venit din Statele Unite, ci de peste Ocean, de unde s-au strans pana in momentul de fata 763 milioane de dolari, in State inregistrandu-se 241. Chiar si asa, Michael Bay si echipa reusesc sa invinga lejer filme precum Maleficent, 22 Jump Street, sau X-Men: Viitorul este trecut care a scos doar 739 de milioane.

Va intrebati care din tarile de peste Ocean au reusit sa aduca atat de multi bani? Raspunsul este simplu, este vorba de o tara foarte populata, dezvoltata din punct de vedere economic si atrasa foarte tare de roboti. Ati ghicit: China a bagat in buzunarele casei de productie, peste 300 de milioane de dolari, fiind urmata de tari precum Rusia, Coreea de Sud, Mexic, Australia, Germania si Brazilia. In general, filmele cu roboti, actiune sau personaje din desene animate, au mare succes in Asia.

Dupa ce am dezvaluit aceste cifre, probabil va ganditi ca ar fi cazul ca Transformers sa mai scoata cel putin inca un film. Asa si este. Transformers 5 va aparea in cinematografe in anul 2016, si cel mai probabil, vor tot iesi filme pe piata, pana cand ideea nu va mai reprezenta o atractie pentru public, si incasarile vor scadea.
sursa: cinemablend

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->