Un nou film Power Rangers, din 2016

power rangers 2016Luna Iulie a anului 2016 va fi una foarte ocupata. Filme precum Angry Birds, Independence Day, Bourne, King Arthur si continuarea filmului Planeta Maimutelor. Cu atat de multe filme ce trebuie sa apara in aceasta luna, ati crede ca e suficient, dar Lionsgate ne surprinde si anunta lansarea noului film Power Rangers.

Compania Lionsgate a anuntat in mod oficial ca un nou film Power Rangers va fi lansat pe data de 22 Iulie 2016. Chiar daca in aceeasi zi ar trebui sa fie lansat si King Arthur, care va reprezenta o concurenta serioasa, studiourile nu dau inapoi.

Inca nu a fost pus niciun regizor pentru acest film, dar se presupune ca macar producatorul executiv, ar putea fi Roberto Orci, care a lucrat la proiecte precum Transformers, Star Trek, Uimitorul Om-Paianjen 2. De scenariu se vor ocupa Ashley Miller si Zack Stentz, care sunt cunoscuti pentru procte precum X-Men: First Class si Thor. Inca nu au fost dezvaluite publicului, detalii despre actiunea care se va petrece in film, dar descrierea oficiala ne indica faptul ca eroii vor fi reinventati si adaptati la vremurile moderne. Mighty Morphin Power Rangers vor fi cativa pusti de liceu care beneficiaza de puteri extraterestre si care trebuie sa faca echipa pentru a salva lumea de la distrugere.

De unde aceasta decizie de a lansa Power Rangers? Probabil ideea era de mult, dar au asteptat sa vada cum se va descurca filmul Testoasele Ninja. Se pare ca, avand un succes atat de mare, nostalgia functioneaza. Daca a functionat in cazul testoaselor, de ce nu ar functiona si in cazul rangerilor care erau la moda tot in aceeasi perioada a anilor 80-90. Filmul nu trebuie sa fie vreo super productie ca sa mearga lumea la cinematograf, pana la urma e vorba de Power Rangers.

Mai multe detalii despre filmul Mighty Morphin Power Rangers 2016, in curand!


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->