When the game stands tall (2014)

when the game stands tall Povestea unui antrenor de fotbal american, care a realizat o echipa invincibila, dintr-una mediocra, care a reusit sa doboare toate recordurile.

Gen: Drama, Sport
Data aparitiei: 18 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 115 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Thomas Carter | Scenariul: Scott Marshall Smith

Un film cu: Jim Caviezel, Alexander Ludwig, Michael Chiklis, Laura Dern, Clancy Brown, Ser'Darius Blain, Stephan James, Matthew Daddario, Joe Massingill, Jessie Usher, Matthew Frias, LaJessie Smith, Richard Kohnke, Chase Boltin, Gavin Casalegno.

Povestea: Filmul When the game stands tall este inspirat dintr-o poveste reala, a unui antrenor de fotbal american, pe nume Bob Ladouceur (interpretat de Jim Caviezel). Acest antrenor devine unul legendar, care a ramas intiparit in mintea americanilor pentru foarte multa vreme. Antrenorul preia echipa de Spartani, a Liceului De La Salle, si dintr-o echipa mediocra, o transforma intr-o echipa ce va castiga nu mai putin de 151 de jocuri, unul dupa celalalt. Bucuria castigarii continue a meciurilor de fotbal poate fi citita pe chipurile jucatorilor, dar ce se va intampla, cand in sfarsit aceasta serie va fi rupta? Cum vor putea fi acesti jucatori, montati la loc? Dupa ce doboara toate recordurile sporturilor americane, personajul lui Jim Caviezel va trebui sa ii invete pe acesti pusti ca in viata nu conteaza numai sa castigi, conteaza sa stii cum sa si pierzi. Acesta va trebui sa le dea o adevarata lectie de viata, invatandu-i ca nu conteaza cum cazi, ci mai important este modul in care te ridici.

When the game stands tall 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->