Whiplash (2014)

whiplash 2014 Un tanar muzician doreste sa devina basistul cele mai cunoscute formatii de jazz ale vremii, dar drumul i se prezinta a fi anevoios...

Gen: Drama
Data aparitiei: 5 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 7.4/ 10


Regia si scenariul: Damien Chazelle

Un film cu: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell, Damon Gupton, Jayson Blair, April Grace, Kavita Patil, Michael D. Cohen, Kofi Siriboe, Rogelio Douglas Jr., Tian Wang, Adrian Burks, Tarik Lowe.

Povestea: Filmul Whiplash vorbeste despre povestea lui Andrew Newman, un tanar muzician care doreste sa fie cel mai bun basist din cati exista. Pentru a-si implini visul, se inscrie intr-una din cele mai cunoscute formatii de jazz la vremea aceea. Andrew este motivat si datorita esecurilor suferite de tatal sau, care nu a reusit sa aiba o cariera de succes. Baiatul s-a saturat de saracie si anonimat, astfel ca destinul i se va schimba cand il va intalni pe Terence Fletcher. Acest Terence nu este un instructor obisnuit, este un instructor cunoscut pentru talentul sau, dar si pentru metodele sale crude si barbare de a lucra. Adolescentul stie la ce se inhama si nu da inapoi, pentru ca are sansa sa faca parte din cea mai tare formatie de jazz, asa ca trebuie sa il suporte si sa invete totul de la Fletcher.  Pasiunea lui Andrew insa, se va transforma curand intr-o obsesie, datorita tratamentului necrutator venit din partea instructorului nebun. Acesta, am putea spune, il tortureaza atat fizic cat si emotional pe baiat, descurajandu-l si impingandu-l inspre prapastie. Singura speranta a lui ar fi partenera de viata, dar decide sa o paraseasca, ca nu cumva relatia dintre ei sa stea in calea carierei sale. Va putea totusi Andrew Neyman sa isi pastreze toate mintile, pana va intra pe acea scena?

Whiplash 2014 Trailer Film

Un tanar muzician are de infruntat un profesor crud, pentru a-si realiza o cariera ca basist, in lumea jazzului.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->