White Bird in a Blizzard (2014)

white bird in a blizzard
Viata unei adolescente se transforma intr-un adevarat haos, atunci cand mama ei dispare intr-un mod misterios.

Gen: Drama, Thriller
Data aparitiei: 25 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 91 minute
Filmul de azi - Nota: 7.1/ 10


Regia si scenariul: Gregg Araki | Romanul: Laura Kasischke

Un film cu: Shailene Woodley, Eva Green, Angela Bassett, Christopher Meloni, Thomas Jane, Shiloh Fernandez, Gabourey Sidibe, Sheryl Lee, Dale Dickey, Mark INdelicato, Jacob Artist, Ava Acres, Brenda Koo, Colette Stone, Michael Patrick McGill.

Povestea: Kat Connors este o adolescenta in varsta de 17 ani. Aceasta duce o viata aproape perfecta, in viziunea ei. Mama sa, pare sa se ocupe de casa, sa fie un parinte bun, o gazda buna si o gospodina pe masura. Lucrurile sunt roz pentru o perioada in viata tinerei, in special pentru ca se afla la varsta in care isi descopera trupul si ii lasa si pe altii sa i-l descopere. Fericirea nu se va instaura pentru o perioada prea lunga de vreme, intrucat mama cea de care a depins pana acum, a disparut. Cautarile trebuie sa inceapa, dar nu se stie de ce a disparut, unde a plecat, sau daca a rapit-o cineva. Se va afla in curand ca personajul interpretat de Eva Green avea o aventura cu altcineva, iar acesta ar putea fi un indiciu al disparitiei. Sotul se arata si el devastat, dar pe masura ce actiunea avanseaza, misterul pare sa il invaluie si sa arate cu degetul inspre el. Sa fie oare o disparitie naturala, sau o crima savarsita din gelozie? Mai presus de asta, cum va putea Kat sa supravietuiasca fara mama, in aceasta lume in care evident a debutat deja cu stangul?
Sursa Filmului: Magnolia Pictures

White Bird in a Blizzard 2014 Film Trailer

Shailene Woodley si Eva Green sunt protagonistele filmului in care o adolescenta de 17 ani se afla in cautarea mamei disparute.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->