Atlasul Norilor - Cloud Atlas (2012)

Un film care prezinta adevaratele consecinte pe care oamenii le cauzeaza asupra trecutului, prezentului sau viitorului, in functie de actiunile lor.

Gen: Drama, Mister, SF
Data aparitiei: 23 Noiembrie 2012 (Romania)
Durata: 172 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Tom Tykwer, Andy Wachowski | Scenariul: Lana Wachowski | Romanul: David Mitchell

Un film cu: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, Keith David, James D'Arcy, Xun Zhou, David Gyasi, Susan Sarandon, Robert Fyfe, Martin Wuttke.

Povestea: Totul este conectat, absolut totul: un jurnal din 1849 al unui voiaj prin Oceanul Pacific; scrisori de la un compozitor catre iubita sa; un thriller despre un ucigas ce se afla la o centrala nucleara; o clona rebela intr-o Coree a viitorului, povestea traiului unui trib, intr-un Hawaii post-apocaliptic, intr-un viitor indepartat. Filmul prezinta de fapt povestea a sase suflete diferite prin timp, iar povestile acestora se intersecteaza la un moment dat. Un film SF plin de mister si drama, unde se petrec lucruri incepand din 1849 pana in 1930, 1970, 2012, 2144 si pana in 2300 chiar. Curiosi cum acest film vede viitorul dar si viziunea acestuia asupra sufletelor timpului? Acesta este un film perfect daca doriti sa va stimulati putin imaginatia, memoria si gandirea.

Atlasul Norilor - Cloud Atlas 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->