Beyond the Lights (2014)

beyond the lights Viata complicata a unei tinere vedete care nu se simte inteleasa de nimeni si tot ce vrea este sa fie alaturi de cel pe care il iubeste.


Gen: Drama, Dragoste
Data aparitiei: 14 Noiembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 116 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia si scenariul: Gina Prince-Bythewood

Un film cu: Gugu Mbatha-Raw, Minnie Driver, Danny Glover, Aisha Hinds, Aml Ameen, Nate Parker, Hayley Marie Norman, Jordan Belfi, Elaine Tan, Tyler Christopher, Tom Wright, Joseph Aviel, Darryl Stephens, Deidrie Henry, Jesse Woodrow.

Povestea: Filmul Beyond the Lights vorbeste despre povestea de viata a lui Noni, o tanara talentata, descoperita inca de la o varsta frageda, care devine aproape peste noapte, un adevarat superstar in lumea muzicii. Desi ar parea ca viata ei este completa, implinita, lucrurile nu stau chiar asa, ele fiind mai complicate decat par de fapt. Intr-un moment de nebunie, aceasta doreste sa scape de toata presiunea de pe umeri, renuntand la viata, dar este salvata in ultima clipa de politistul Kaz Nicol. Tanarul se indragosteste imediat de frumoasa cantareata si in curand va fi permanent in preajma acesteia. Deciziile vor fi grele, pentru ca superstarul de culoare va trebui sa aleaga intre cariera sa, ambitiile ei si conditiile dictate de inima. Va fi Kaz cel care ii va da curajul necesar lui Noni, pentru a se descatusa din inchisoarea emotionala in care a fost prinsa?

Beyond The Lights Off 2014 Trailer

O cantareata este prinsa la mijloc intre cariera si marea ei dragoste.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->