Boxtroli - The Boxtrolls (2014)

boxtroli the boxtrolls Un baiat orfan, crescut de creaturi subterane, incearca sa isi salveze prietenii de catre un exterminator malefic.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 30 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 97 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia: Graham Annable, Anthony Stacchi | Scenariul: Irena Brignull, Adam Pava

Un film cu: Ben Kingsley, Jared Harris, Nick Frost, Richard Ayoade, Tracy Morgan, Dee Bradley Baker, Steve Blum, Nika Futterman, Pat Fraley, Fred Tatasciore, Max Mitchell, Isaac Hempstead Wright, Elle Fanning, Maurice LaMarche, James Urbaniak.

Povestea: Din partea celor care au produs filmele Coraline si ParaNorman, vine o noua animatie de familie, care ne va introduce intr-o lume noua, a subteranului. Filmul Boxtroli reprezinta o comedie in care protagonistul este un orfan, adoptat si crescut de catre trolii de cutie, ce locuiesc in catacombele orasului Cheesebridge si care se ocupa cu furatul pentru a supravietui. Aceste creaturi par a fi urate de toata lumea, doar pentru ca nu arata ca oamenii si traiesc in subteran, dar de fapt au un suflet bun si nu doresc sa faca rau nimanui. Intr-o zi insa, maleficul tiran Archibald Snatcher vine cu o idee care doreste sa scape de boxtroli pentru totdeauna. Acesta vrea sa ii scoata la lumina si sa ii distruga pentru totdeauna. Ce nu stie insa acest personaj negativ, este ca printre boxtroli se afla si un om, care poate schimba soarta tuturor si care nu ar trebui deloc subestimat. The Boxtrolls va aparea in aceasta toamna in cinematografele din Romania.

Boxtroli - The Boxtrolls 2014 Trailer

Un baiat boxtrol lupta pentru salvarea fratilor sai de la exterminare.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->