Camp X-Ray (2014)

camp x ray 2014
La scurt timp dupa inrolare, o tanara este trimisa la inchisoarea din Guantanamo, unde va lega o prietenie neobisnuita cu un detinut.

Gen: Drama
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 6.5/ 10


Regia si scenariul: Peter Sattler

Un film cu: Kristen Stewart, Peyman Moaadi, Lane Garrison, John Carroll Lynch, Tara Holt, Cory Michael Smith, Julia Duffy, Yousuf Azami, Marko Khan, Ser'Darius Blain, Joseph Julian Soria, Nawal Bengholam, Holli Dean, Jian, Anoop Simon.

Povestea: Tanara protagonista in persoana lui Kristen Stewart, doreste sa scape de agitatia moderna a oraselor noastre, si astfel ca se inroleaza in armata. Din pacate, aceasta afla la scurt timp ca nu se va duce in Irac, asa cum spera, ci va fi trimisa la inchisoarea din Guantanamo. Acum ca este un gardian la Guantanamo, trebuie sa aiba grija si sa nu vorbeasca prea multe lucruri cu detinutii, pentru ca acestia sunt manipulatori si ar putea sa intre in mintea ei si sa o joace pe degete. Inconjurata de tot felul de criminali, ea reuseste sa lege o stransa prietenie cu unul dintre detinuti. O drama emotionanta in care doi oameni din tabere diferite, reusesc sa constate ca oamenii sunt la fel peste tot si indiferent de cultura, religie sau nationalitate, au acelasi suflet. Gardianul si detinutul vor forma acum o prietenie care ar trebui sa fie in folosul amandurora, dar sa fie oare astfel?

Camp X-Ray 2014 Trailer

O tanara femeie soldat este trimisa la Guantanamo, unde se va imprieteni cu un detinut.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->