Channing Tatum, geniu in matematica?!

channing tatum geniu in matematica
Actorul Channing Tatum ar putea fi protagonistul unui nou film de la Hollywood, in care personajul jucat de el va fi un petrecaret care peste noapte devine un geniu in matematica.

Channing este cunoscut datorita unor filme precum Step Up sau 21 - 22 Jump Street, dar asta nu e nimic, pe langa filmele ce ni le pregateste in 2015. Acum insa, ar putea fi protagonistul unei adaptari a bestsellerului Struck By Genius, scris de catre Jason Padgett. Personajul principal este unul extrovertit care nu are prea multe tangente cu scoala sau cu invatatul. Viata lui se schimba complet insa, atunci cand dupa o noapte petrecuta intr-un bar de karaoke, sufera leziuni cerebrale. In timp ce se reface, totul in creierul acestuia se schimba si devine brusc un adevarat geniu in ale matematicii.

Toate acestea ar putea suna ca povestea inventata a unui supererou, dar totul este cat se poate de real. Acestea sunt lucruri care s-au petrecut in viata reala a celui care a scris aceste memorii. Realitatea nu era atat de frumoasa pe cat o exprima expozitiunea, pentru ca Padgett se transforma intr-un introvertit fara margini, incepand sa sufere de stres, depresii si dureri cronice. Eventual, acesta si-a gasit salvarea in arta, aceasta fiind unica sa cale de scapare din aceasta lume, permitandu-i sa isi ilustreze imaginatia in feluri fantastice.

Channing Tatum nu a semnat inca pentru acest film, dar toate premisele arata inspre el si n-ar fi nimic surprinzator in aceasta alegere a personajului, pentru ca Tatum mereu a fost baiatul cel rau, dur, rebel dar si sensibil, in filmele jucate in ultimul timp. Cariera sa este pe val, acesta urmand sa isi treaca numele pe lista unor filme precum The Book of Life, Foxcatcher sau Ascensiunea lui Jupiter.

Filmarile pentru filmul Struck By Genius nu au inceput inca, dar va vom tine la curent cu toate informatiile, imediat ce aflam vesti noi.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->