Cumpara bilete la film de pe TWITTER

cumpara de pe twitter
Cunoscuta retea de socializare, Twitter, va introduce noi functionalitati in platforma sa. In curand veti putea achizitiona bilete la filme, concerte sau alte evenimente de aceasta natura, direct de pe platforma Twitter. De asemenea, pot fi achizitionate si materiale promotionale, sau orice altceva vor vinde producatorii autorizati. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza, urmariti videoclipul de mai jos.

Variety.com a descoperit ca Twitter testeaza din greu noi functionalitati ale retelei de socializare, prin care, datorita unui parteneriat cu diferite companii sau artisti, un buton de cumparare va fi disponibil pe paginile anumitor personalitati sau branduri, care doresc sa vanda ceva.

Noile functionalitati trebuie sa serveasca mai multor scopuri, printre care, cel principal ar fi ca Twitter sa faca mai multi bani. Un altul ar fi ca brandurile pot fi mult mai aproape de fani sau de clienti, prin vanzarea anumitor bilete, fie ele la film, la concert, sau alte evenimente culturale. Pe langa obisnuita vanzare de bilete, utilizatorii retelei vor putea achizitiona si alte materiale, cum ar fi tricouri promotionale sau obiecte personalizate.

Aceasta inovatie pare sa fie o lovitura buna pentru Twitter, care se bucura zilnic de sute de milioane de vizitatori, de pe urma carora poate profita mai mult acum.
De exemplu, un studiu efectuat recent, a demonstrat ca 87% dintre cinefilii utilizatori de twitter, din strainatate, au fost mult mai convinsi sa vada un film, dupa ce au vazut o postare pe twitter. Acest procent reprezinta un numar foarte mare si ne duce cu gandul la incasarile enorme pe care le-ar putea avea in viitor, filmele promovate pe twitter.

Pana aici, totul ar trebui sa fie in regula, insa haideti sa ne reamintim ca astfel, inca un site ar avea acces la toate informatiile noastre bancare, ca si cum cele de pana acum nu ar fi de ajuns. Twitter declara ca toate informatiile sunt in siguranta, insa toata lumea stie ca nimic nu mai este in siguranta pe internet.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->