Dexter (2006)

dexter 2006 Dexter este un politist model ce lucreaza in Miami, dar noaptea, adevarata fata ii iese la iveala si se transforma intr-un criminal cu sange rece.

Gen: Crima, Drama, Mister, Thriller
Tip: Serial TV
Durata episod: 55 minute
Filmul de azi - Nota: 8.2/ 10


Regia: Tony Goldwyn, Steve Shill, Robert Lieberman, Nick Gomez, Michael Cuesta, John Dahl, Keith Gordon, Marcos Siega

Un serial cu: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee, Lauren Velez, Desmond Harrington, Julie Benz, Christina Robinson, Geoff Pierson.

Povestea: Faceti cunostinta cu Dexter Morgan. In timpul zilei acesta este un politist modern care lucreaza pentru  departamentul din Miami. In timpul noptii insa, acesta se transforma intr-un ucigas fara constiinta. Cu toate acestea, Dexter nu este un criminal obisnuit pe care l-ati putea intalni prin filme, el ucide doar persoane care nu corespund codului moral pe care l-a invatat de la tatal sau. Dexter a devenit atat de obsedat de traiul moral incat trebuie sa ucida pe oricine nu respecta anumite norme. In timp ce se ocupa cu treburile sale zilnice,  acesta primeste un mesaj de la un criminal supranumit "The Ice Truck Killer" care vrea sa il testeze pe Dexter si sa il supuna unor provocari, care vor declansa o cursa de-a soarecele si pisica prin intregul oras Miami.

Dexter Serial Trailer

Un politist din Miami se transforma intr-un criminal cu sange rece.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->