Dolphin Tale 2 (2014)

dolphin tale 2 Familia care a salvat viata lui Winter, se reuneste pentru a rezolva noile probleme aparute la Spitalul Clearwater.

Gen: Drama, Familie
Data aparitiei: 12 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Charles Martin Smith | Scenariul: Karen Janszen

Un film cu: Morgan Freeman, Ashley Judd, Nathan Gamble, Harry Connick Jr., Cozi Zuehlsdorff, Bethany Hamilton, Kris Kristofferson, Julia Winter, Austin Stowell, Austin Highsmith, Juliana Harkavy, Betsy Landin, Denisea Wilson, Carlos Gomez, Julia Jordan.

Povestea: In partea a doua, continua povestea delfinului Winter, a carui salvare miraculoasa a ajuns un subiect aprig discutat si care a devenit peste noapte simbolul familiei de la Clearwater. In aceasta cea de a doua parte, vedem cum actiunea se desfasoara cativa ani mai tarziu de la salvarea lui Winter. Acesta a putut fi ajutat datorita doctorului Cameron McCarthy care i-a construit o coada artificiala, pentru ca delfinul sa poata inota din nou. Cu toate acestea, efortul lor nu a luat sfarsit, intrucat mama surogat al lui Winter, batranul delfin Panama, a murit, iar acum acesta se vede singur in piscina. Daca echipa nu va gasi rapid o solutie, Winter nu va mai putea sta la Clearwater, pentru ca delfinii au nevoie permanent de un companion, acest lucru fiind in natura lor. Ei trebuie mereu sa fie in pereche. Timpul trece si echipa nu mai are multe zile pana sa il dea pe delfin in alta parte. Vor putea veni cu cea mai buna solutie pana la urma, pentru a-l pastra pe Winter?

Dolphin Tale 2 (2014) Trailer

Delfinul Winter ramane fara partener de inot, iar proprietarii trebuie sa gaseasca rapid unul.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->