Evadare din Alcatraz (1979)

escape from alcatras 1979 O dramatizare a uneia din singurele posibile evadari cu succes, din faimoasa inchisoare Alcatraz, situata pe o insula.

Gen: Biografie, Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 22 Iunie 1979
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Don Siegel | Scenariul: Richard Tuggle | Cartea: J. Campbell Bruce

Un film cu: Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Roberts Blossom, Jack Thibeau, Fred Ward, Paul Benjamin, Larry Hankin, Bruce M. Fischer, Frank Ronzio, Fred Stuthman, David Cryer, Madison Arnold, Blair Burrows, Bob Balhatchet, Matthew Locricchio.

Povestea: Filmul Escape from Alcatraz se bazeaza pe fapte reale si vorbeste despre adevarata poveste de viata singurilor oameni care au reusit sa evadeze vreodata din faimoasa inchisoare. Pentru o lunga perioada de timp, a fost cunoscut faptul ca inchisoarea Alcatraz era considerata cea mai sigura din lume, o inchisoare de unde nimeni nu poate scapa. Ar fi si greu sa scapi dintr-o inchisoare de genul Alcatraz, pentru ca aceasta se afla pe o insula, iar pentru a evada, ai avea nevoie de o barca sau un elicopter, ceea ce este putin probabil sa se intample. Cu toate acestea, spargatorul de banci Frank Morris este ambitionat de catre toti sefii inchisorii, care sunt de parere ca nimeni nu va reusi vreodata sa scape de aici. Acesta concepe un plan elaborat, si impreuna cu alti doi colegi de inchisoare, reuseste sa scape. Cum a scapat si cum a pus totul la punct, poate fi vazut in filmul Evadare din Alcatraz, dar ce s-a intamplat cu ei dupa aceea, nu vom afla niciodata, intrucat nimeni nu i-a mai prins. O intamplare istorica, petrecuta intr-o inchisoare de unde nici macar Al Capone sau Robert Stroud nu au reusit sa evadeze.

Evadare din Alcatraz - Escape from Alcatraz 1979 Trailer

Povestea singurilor oameni care au reusit sa scape din faimoasa inchisoare.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->