Expendables 3 ia masuri impotriva pirateriei

expendables 3 piraterieFilmul Expendables 3 sau Eroi de Sacrificiu 3, dupa cum spune varianta in romana, ia atitudine impotriva celor care au piratat acest film.

Sylvester Stallone se declara nemultumit de incasarile partii celei de-a treia a filmului, astfel ca doreste sa recupereze banii neincasati din film, de pe internautii care au descarcat de pe internet, copii ilegale ale filmului.

Pentru toata aceasta problema, a fost angajat avocatul Ira Siegel, care trebuie sa atace in instanta toti detinatorii de site-uri care incurajeaza descarcarea prin torrente, dar si pe cei care descarca aceste torrente, in mod ilegal.
Printre site-urile acuzate de piraterie se numara limetorrents.com, billionuploads.com, played.to, swantshare.com, hulfile.eu sau dotsemper.com.

Compania Lionsgate a descoperit ca de pe internet au fost descarcate peste doua milioane de copii, lucru ce a pus in pericol incasarile filmului cu numarul trei, din seria Expendables. Filmul nu a reusit sa stranga in total nici macar 200 de milioane de dolari, mult sub partea a doua care a depasit pragul de 300.

Incasarile proaste ale celui de-al treilea film nu ne surprind absolut deloc, iar aici putem incepe de la simplul fapt ca in afara de explozii, actiune superficiala si actori buni in roluri proaste, Expendables nu a iesit cu nimic in fata. De acest lucru a fost constient si Jackie Chan care a refuzat sa joace in Expendables.

Surprinzatoare este reactia producatorilor care doresc sa dea in judecata pe oricine a piratat acest film, nedorind sa suporte consecintele propriilor greseli. Nu incurajam absolut deloc pirateria, insa producatorii ar trebui sa fie primii care sa isi recunoasca greseala in acest caz. Nu se poate ca un film cu asteptari mari si o distributie atat de costisitoare precum acesta, sa scape pe internet cu doua-trei saptamani inainte de lansarea oficiala in cinematografe. Inca nu se stie cum a scapat acel film pe internet, insa un lucru este sigur, responsabili de acest eveniment nefericit sunt cei care nu au avut grija ca aceste fapte sa nu se intample.
sursa: thehollywoodreporter.com

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->