Friends - Prietenii Tai (1994)

friends prietenii tai Atunci cand prietenul din liceu al Monicai revine in viata ei, o serie de intamplari amuzante se petrec, implicandu-i si pe Ross, Phoebe, sau Joey.

Gen: Comedie, Dragoste
Tip: Serial TV
Durata episod: 22 minute
Filmul de azi - Nota: 9.1/ 10


Regia: Peter Bonerz, Robby Benson, Shelley Jensen, Ben Weiss, Michael Lembeck, James Burrows, Gary Halvorson, David Schwimmer, Dana De Vally Piazza, Kevin Bright

Un serial cu: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, James Michael Tyler.

Povestea: O comedie care se petrece in Manhattan, unde sase prieteni se straduiesc sa gaseasca adevaratul succes in viata, dar acesta nu este usor de gasit. Rachel Green a fost foarte populara in liceu, dar acum este doar o copila rasfatata care traieste pe spatele logodnicei tatalui ei. In incercarea de a-si face o viata noua, ea va imparti un apartament impreuna cu un vechi prieteni al Monicai Gellar. Ross Gellar, fratele Monicai a avut mereu sentimente pentru Rachel, iar de aici pana la o serie de incurcaturi si lucruri amuzante care se vor petrece, este doar un pas, in special cand ceilalti baieti apar in peisaj. Din acest show de televiziune care probabil a fost probabil cel mai bun serial de comedie al tuturor timpurilor, mai fac parte si personajele Phoebe, Chandler si Joey, care condimenteaza vietile tuturor.

Friends Prietenii Tai Serial 1994 - 2004

Un grup de prieteni care trec prin mai multe intamplari amuzante.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->