FURY 2014: Un nou trailer

fury 2014 trailer nou brad pitt

Brad Pitt se dezlănțuie în noul trailer al filmului FURY 2014.

Faimosul actor se întoarce înapoi în al Doilea Război Mondial, unde a mai luptat cu ocazia filmului Inglourious Basterds. Deși cele două producții nu au o anumită legătură, se pare că acest gen de filme îl prind bine pe Brad. Nu același lucru am putea să îl spunem despre Shia LaBeouf sau Logan Lerman care par mult prea tineri pentru a lupta pe front, dar cine știe, poate chiar se vor descurca si vor demonstra ca pot juca si in astfel de filme. Shia, in special, are mare nevoie ca acest film să fie un blockbuster ca să își curete puțin din onoarea pătată, subiect despre care am discutat și în articolul primului trailer al filmului Fury.

Spre deosebire de primul trailer scos de Sony, acesta oferă o perspectivă mult mai bună asupra acțiunii. Îl vedem pe Brad Pitt în calitate de sergent, sub pseudonimul Wardaddy aka tătic de război, care este comandantul unui tanc și coordonează o misiune de atac, din spatele liniilor inamice. În tot timpul acestui război, Wardaddy și-a ținut colegii aproape, dar cel mai important, i-a ținut în viață. Chiar și așa, această misiune se dovedește a fi mult mai grea decât toate celelalte prin care au trecut până acum, iar cu nemții nu este de glumit.

Dacă tot am vorbit mai sus de Logan Lerman, amintim ca acesta joacă rolul tipului nou în echipă, care de departe nu este pregătit să se confrunte cu ororile războiului, încă. Nu îi va lua prea mult timp până să descopere cât de crud este războiul și cât de repede se pot lega relații de prietenie, în condiții dure de criza. Vezi mai multe filme de razboi.

Din filmul care va fi lansat pe 14 Noiembrie și în cinematografele din România, mai fac parte Michael Pena, John Bernthal, Jason Isaacs, Scott Eastwood și Xavier Samuel.

Fury 2014 Trailer cu Brad Pitt, Shia LaBeouf si Logan Lerman

In spatele liniei inamice, o echipa de bravi soldati trebuie sa razbeasca.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->