Good People (2014)

good people 2014 Viata unui cuplu este pusa in pericol atunci cand acestia fura in mod intentionat, o mare suma de bani de la niste infractori.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 12 August 2014 (Lituania)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Henrik Ruben Genz | Scenariul: Kelly Masterson | Romanul: Markus Sakey

Un film cu: James Franco, Kate Hudson, Anna Friel, Tom Wilkinson, Omar Sy, Sam Spruell, Diarmaid Murtagh, Lasco Atkins, Diana Hardcastle, Michael Jibson, Oliver Dimsdale, Maarten Dannenberg, Anick Wiget, Waj Ali, Nigel Genis.

Povestea: Tanarul cuplu format din Tom si Anna Reed este preocupat de renovarile casei din Londra. Cuplul viseaza la o casa de vis, o casa de familie unde sa se simta bine impreuna si unde sa redescopere dragostea mereu si mereu. Intriga ia startul atunci cand vecinul care locuieste mai jos de ei, este gasit mort in casa, lasand in urma lui o sacosa cu bani in valoare de 400.000 de dolari. Desi ezita la inceput, cei doi decid sa nu returneze banii politiei sau detinatorilor de drept, care probabil in acest caz sunt la randul lor niste hoti, ci sa ii pastreze pentru ei si sa ii foloseasca in mod moderat. Cand vor incepe totusi sa foloseasca acei bani in nestire si sa nu se mai opreasca, vor atrage atentia criminalilor care vor fi pe urmele lor si, evident, vor cere inapoi ceea ce cred ei ca li se cuvine. Abia acum incep lucrurile rele sa se intample, oamenilor buni, dupa cum sugereaza mai mult sau mai putin ironic, titlul filmului.

Good People 2014 Trailer

Dupa ce fura o mare suma de bani de la niste infractori, un cuplu trebuie sa ia decizii radicale pentru a ramane in viata.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->