If I Stay (2014)

if i stay 2014
Viata tinerei Mia Hall se schimba complet dupa un accident de masina care o lasa in coma. Acum ea trebuie sa decida ce va face mai departe...

Gen: Drama
Data aparitiei: 12 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: R.J. Cutler | Scenariul: Shauna Cross | Romanul: Gayle Forman

Un film cu: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard, Liana Liberato, Stacy Keach, Gabrielle Rose, Jakob Davies, ALi Milner, Aisha Hinds, Gabrielle Cerys Haslett, Lauren Lee Smith, Adam Solomonian, John Emmet Tracy, Chelah Horsdal.

Povestea: Mia Hall se confrunta cu o decizie dificila, in viata oricarui adolescent. Aceasta trebuie sa aleaga daca va merge la New York pentru a-si face studiile, sau va ramane in Oregon, alaturi de cei dragi. Din pacate, timpul nu sta in loc si nu o asteapta pe tanara, astfel ca un accident nefericit de masina ii ucide parintii iar pe ea o arunca in coma. Mia se trezeste, dar descopera ca nu se afla in corpul ei, ci sub forma de spirit. Ea ii vede pe toti cei dragi ei, care spera cu adevarat ca fata sa se trezeasca. Pe langa familie, ea trebuie sa se trezeasca si pentru iubitul ei, Adam, care inca este in viata si pentru care ar merita sa traiasca. Clipele trec, iar Mia Hall nu realizeaza ca nu ea trebuie sa decida cand se sfarseste viata ei, iar singura ei decizie ar trebui sa fie dorinta de a trai. Filmul If I Stay se bazeaza pe cartea scrisa de Gayle Forman, cu acelasi nume. Vanduta intr-un numar atat de mare, Warner Bros a decis sa faca acest film dramatic, care determina publicul sa reflecteze mai amanuntit, asupra vietii.

If I Stay 2014 Trailer Film

Mia Hall se vede prinsa intre viata si moarte, dupa un accident cumplit de masina.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->