Inchisoarea din Shawshank Redemption, renovata pentru turisti

inchisoarea ingerilor

Atunci cand a aparut in cinematografe, filmul The Shawshank Redemption a fost o adevarata dezamagire, din punct de vedere al incasarilor. Producatorii au obtinut un profit de doar 3 milioane de dolari. Odata cu trecerea anilor, filmul a devenit indragit de toata lumea, cu siguranta un impact urias l-au avut televiziunile care l-au distribuit. Oamenii au fost cu adevarat atinsi de tragedia nevinovatului Andy Dufresne, dar si de planul ingenios al acestuia, din inchisoare.

The Pittsburgh Gazette ne ofera cateva informatii noi despre inchisoarea in care s-a filmat acest film. Este vorba despre Ohio State Reformatory, aceasta fiind principala locatie de filmare, iar acum se doreste ca fosta inchisoarea sa fie renovata si redeschisa turistilor din toata lumea.

Vizitatorii vor putea vizita locatii precum cladirea Bissman, unde s-a spanzurat Brooks, banca unde Brooks hranea pasarile, Malabar Farm State Park, unde Andy si-a gasit sotia inselandu-l, dar si alte locuri pe unde isi duceau Andy si Red, veacul.

Descrisa ca fiind o structura masiva din piatra, peretii inchisorii au o grosime de 2 metri grosime, 7.5 metri inaltime si 230 metri lungime. Inchisoarea a fost inchisa in anul 1990, dupa 94 de ani de functiune, fiind cumparata ulterior cu 1$ de o societate care a promis ca va avea grija ca totul sa arate bine pentru turistii care numai anul trecut au adus incasari de 10 milioane de dolari.

Bilete pentru o aventura la inchisoarea din Ohio, pot fi cumparate de pe site-ul web mansfieldtickets.com. Aveti grija insa, daca inchideti usile celulelor dupa voi, s-ar putea sa nu mai iesiti. Ghidul turistic din zona ii avertizeaza pe turisti sa aiba grija, pentru ca daca raman blocati in celule, trebuie sa sune pe cineva sa vina sa ii scoata, lucru care costa bani, iar daca mai este si weekend, sunt sanse mari ca noaptea sa fie petrecuta acolo.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->