Innocence (2014)

innocence 2013 O tanara domnisoara descopera ca scoala din Manhattan la care studiaza, ascunde un secret extrem de intunecat.

Gen: Aventura, Fantezie, Horror
Data aparitiei: 26 Octombrie 2013 (Statele Unite)
Durata: 96 minute
Filmul de azi - Nota: 3.6/ 10


Regia: Hilary Brougher | Scenariul: Tristine Skyler

Un film cu: Sophie Curtis, Kelly Reilly, Graham Phillips, Linus Roache, Sarah Sutherland, Stephanie March, Perrey Reeves, Liya Kebede, Sarita Choudhury, Annie Q., Mikal Evans, Daniel Zovatto, Evelina Turen, Rachel Heller, Noelle Beck.

Povestea: Vanata si urmarita de catre visele in care mama ei iubita moare intr-un accident, tanara Beckett in varsta de 16 ani, impreuna cu tatal ei, romancierul Miles Warner, se muta in Manhattan pentru a-si reface viata, distrusa in mare parte de necazurile care s-au abatut asupra lor. Acum, tanara este inscrisa la prestigioasa scoala Hamilton, unde halucinatiile ei se intensifica totusi, in loc sa dispara. Atunci cand s-a mutat in Manhattan, incepand o noua viata, a crezut ca totul se va termina, dar intamplarea face ca acesta sa fie locul unde toate cosmarurile ei se vor intensifica. Aceasta incepe sa viseze si sa vada suiciduri dubioase, a unor studenti din prezent dar si din trecut, iar printre acestia se numara si Tobey Crawford. In curand, se va descoperi faptul ca noua scoala unde aceasta invata, ar putea fi condusa de o femeie manipulatoare care se hraneste cu sangele tinerilor, iar Becket si Tobey ar putea fi de asemenea vizati. Filmul Innocence este bazat pe romanul cu acelasi nume, si vorbeste despre anumite teme de explorare ale adolescentului american, a conditiei acestuia si a societatii manipulatoare in care acesta traieste.

Innocence 2014 Trailer

O tanara are sa descopere secretele intunecate ale scolii la care invata.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->