Insomnia (2002)

insomnia 2002 Doi detectivi din Los Angeles sunt trimisi intr-un orasel din nord, unde soarele nu apune niciodata, pentru a investiga crima unei adolescente.

Gen: Crima, Mister, Thriller
Data aparitiei: 4 Iulie 2003 (Romania)
Durata: 118 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Christopher Nolan | Scenariul: Hilarry Seitz, Nikolaj Frobenius

Un film cu: Al Pacino, Robin Williams, Hilary Swank, Martin Donovan, Oliver 'Ole' Zemen, Paul Dooley, Nicky Katt, Larry Holden, Jay Brazeau, Lorne Cardinal, James Hutson, Andrew Campbell, Paula Shaw Crystal Lowe, Tasha Simms, Maura Tierney.

Povestea: Actiunea filmului Insomnia se petrece intr-un orasel din Alaska, acolo unde o tanara in varsta de 17 ani este ucisa. Pentru a investiga cazul crimei lui Kay Connell, doi detectivi profesionisti din Los Angeles sunt trimisi sa investigheze. Acestia sunt Will Dormer si Hap Eckhart. Desi sunt cunoscuti pentru profesionalismul lor, se pare ca amandoi trec printr-o pasa mai proasta a carierei lor si au nevoie sa rezolve acest caz. In Nightmute, Dormer pare sa sufere de insomnie, datorita soarelui care nu apune niciodata, ceea ce poate impiedica orice turist sa doarma. Toate aceste nopti nedormite il fac pe detectiv sa nu mai judece bine anumite lucruri si chiar sa delireze. Ceea ce nu stie detectivul este ca in timpul tuturor acestor insomnii, criminalul l-a sunat in repetate randuri, transmitandu-i toate informatiile posibile despre crima, absolut tot ce dorea sa stie despre acest caz. Criminalul l-a contactat cu un scop, deoarece acesta stie de problemele detectivului si de faptul ca acesta nu doarme. S-ar putea ca pentru rezolvarea acestui caz sa fie totusi nevoie de interventia unui alt detectiv, iar Ellie Burr ar putea fi ultima piesa din puzzle.

Insomnia 2002 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->