Judecatorul - The Judge (2014)

the judge judecatorul 2014 Marele avocat Hank Palmer se intoarce in orasul natal, unde tatal sau, judecatorul orasului, este suspectat de crima.

Gen: Drama
Data aparitiei: 5 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 141 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: David Dobkin | Scenariul: Nick Schenk, Bill Dubuque

Un film cu: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Master, Billy Bob Thornton, Vincent Do'Onofrio, Dax Shepard, David Krumholtz, Sarah Lancaster, Ian Nelson, Balthazar Getty, Emma Tremblay, Grace Zabriskie, Ken Howard, Jeremy Strong.

Povestea: Marele avocat de succes, Hank Palmer, se intoarce inapoi in orasul unde s-a nascut, atunci cand afla ca mama sa a decedat. Acestuia nu ii face deloc placere sa se intoarca acasa, pentru ca nu are o relatie mult prea buna cu rudele sale. Ca si cum decesul mamei sale nu ar fi de ajuns, acesta afla ca tatal sau, este suspectat de crima. Barbatul sta putin pe ganduri, deoarece tatal sau niciodata nu s-a comportat exemplar cu el, chiar daca mereu a motivat ca a dorit doar sa il formeze, ca a dorit sa il transforme in barbat. Hank urmeaza sa descopere ce tatal sau ar putea suferi intr-adevar de boala numita Alzheimer si chiar sa nu stie ce face. Sa fie astfel vinovat intr-adevar de o crima savarsita, sau totul i-a fost inscenat batranului, care a servit atat de multi ani ca judecator al orasului? Barbatul va decide ca este timpul sa isi ajute tatal, pentru ca niciun alt avocat nu ar fi mai bun pentru un tata, decat propriul fiu. Cu aceasta ocazie, va reface si anumite legaturi cu persoanele din familia sa de care s-a instrainat in timp.

Judecatorul - The Judge (2014) Trailer

Un avocat de succes se intoarce in orasul natal, unde tatal sau este suspectat de crima. 

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->