Labirintul: Evadarea - The Maze Runner (2014)

labirintul evadarea the maze runner Dupa ce memoria ii este stearsa, Thomas este aruncat intr-un labirint periculos din care nimeni nu are curajul sa scape.

Gen: Actiune, Mister, SF, Thriller
Data aparitiei: 19 Septembrie 2014 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia: Wes Ball | Scenariul: Noah Oppenheim, Grant Pierce Myers, T.S. Nowlin | Romanul: James Dashner

Un film cu: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Dexter Darden, Chris Sheffield, Joe Adler, Alexander Flores, Jacob Latimore, Randall D. Cunningham, Patricia Clarkson, Don McManus.

Povestea: Actiunea filmului The Maze Runner incepe intr-un lift, dar nu unul obisnuit, ci intr-un lift care duce spre o lume periculoasa. In acest spatiu inchis il remarcam pe Thomas, care se trezeste si realizeaza ca nu isi aminteste absolut nimic despre el. Cand usile liftului se deschid, acesta este primit intr-o lume plina de baieti adolescenti care supravietuiesc de pe o zi pe alta. Thomas realizeaza ca a ajuns intr-o poienita, inconjurata numai de ziduri, din care nu exista scapare. Pentru ca in spatele zidurilor se afla un labirint periculos, cu pereti miscatori si creaturi din alta lume, baietii au decis sa isi faca propria agricultura si sa traiasca din ceea ce cultiva. Un nou baiat ajunge in poienita la fiecare 30 de zile si fiecare incearca sa afle tot mai multe despre labirint. Deoarece nu cunosc foarte multe detalii despre ce se afla in interiorul acestuia, unii si-au pierdut demult speranta ca vor mai vedea vreodata lumea de afara. Focul sperantei este reaprins atunci cand, surprinzator, o fata este trimisa in poienita. Baietii sunt surprinsi deoarece ea este prima fata care a ajuns vreodata si pare sa se inteleaga mai bine cu Thomas decat cu oricine altcineva. Incetul cu incetul, acestia remarca faptul ca ar putea sa fi fost trimisi cu un anumit scop, sa fie ei scanteia ce va produce schimbarea si le va da din nou curaj acestor adolescenti.

Labirintul Evadarea The Maze Runner 2014 Trailer

Dupa ce memoria ii este stearsa, Thomas trebuie sa gaseasca neaparat o cale de iesire din labirint.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->