Law Abiding Citizen - Motivat sa ucida (2009)

motivat sa ucida
Un barbat nemultumit de sistemul judiciar, ia totul in mainile sale si decide sa se razbune atat pe cei care i-au ucis familia, cat si pe judecatori.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 11 Decembrie 2009 (Romania)
Durata: 109 minute
Filmul de azi - Nota: 8.3/ 10


Regia: F. Gary Gray | Scenariul: Kurt Wimmer

Un film cu: Gerard Butler, Jamie Foxx, Leslie Bibb, Colm Meaney, Bruce McGill, Michael Irby, Gregory Itzin, Regina Hall, Emerald-Angel Young, Christian Stolte, Annie Corley, Richard Portnow, Viola Davis, Michael Kelly, Josh Stewart.

Povestea: Clyde Shelton este un familist care isi vede linistit de propria viata, pana cand familia ii este ucisa intr-un mod brutal. Din pacate, politia nu are suficiente dovezi ca sa ii poata condamna pe criminali, astfel ca ii face sa declare unul impotriva celuilalt. Cand Shelton afla de cele intamplate, nu va fi deloc fericit, intrucat doreste ca infractorii si ucigasii familiei sale, sa fie pedepsiti. Zece ani mai tarziu, unul din cei condamnati trebuie sa fie executat cu moartea, dar ceva nu merge conform planului si criminalul moare intr-o maniera cumplita, suferind inaintea mortii. Politistii investigheaza si isi dau seama ca cineva a umblat la aparatura si a schimbat dozele de medicamente. Celalalt infractor, este gasit mort, dupa ce a fost torturat brutal. Rice il suspecteaza pe Shelton asa ca echipa de politisti il aresteaza pe acesta. In inchisoare, Shelton ii reproseaza actorului interpretat de Jamie Foxx, ca vrea cu adevarat dreptate, si daca sistemul va continua sa functioneze la fel de prost, va ucide oameni nevinovati pe banda rulanta. Astfel, un adevarat spectacol incepe, deoarece Shelton ucide tot mai multi oameni nevinovati iar Rice nu isi da seama cum poate sa faca toate aceste lucruri, in timp ce este inchis in celula. Daca detectivul nu va rezolva mai repede cazul, propria familie ar putea fi pusa in pericol. Cum se va sfarsi tot acest conflict?

Law Abiding Citizen - Motivat sa ucida 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->