Men, Women & Children (2014)

men women children 2014 Un grup de adolescenti impreuna cu parintii lor descopera cum internetul le-a schimbat atat viata cat si modul in care interactioneaza intre ei.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 119 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia si scenariul: Jason Reitman | Romanul: Chad Kultgen

Un film cu: Kaitlyn Dever, Rosemarie DeWitt, Ansel Elgort, Adam Sandler, Jennifer Garner, Judy Greer, Dean Norris, Dennis Haysbert, J.K. Simmons, Elena Kampouris, David Denman, Olivia Crocicchia, Phil LaMarr, Kristin McKenzie.

Povestea: Barbati, femei si copii. Cu totii se reunesc intr-un film in care adolescentii se lasa influentati de patimile internetului. Manipulati de tentatii, isi lasa personalitatile schimbate de catre cei care vor sa obtina un profit de pe urma lor. Relatiile intre oameni, comunicarea, imaginea de sine si iubirea vietii, dispar toate odata cu aparitia internetului in viata oamenilor. Spalati pe creier si robotizati, oamenii dependenti de internet incep sa sufere de stari emotionale nefiresti, depresie, infidelitate si sa se lasa scufundati in minciuna provocata din dorinta de afirmare, din dorinta de a avea faima chiar si pentru o scurta perioada de timp. In timp ce fiecare personaj din film se dezvolta intr-un mod diferit si isi alege cate o alta cale in viitor, observam cum deciziile de la un anumit moment dat ne pot schimba si marca viata intr-un mod radical. Dupa multe studii facute, realizam cum nimeni nu este imun la acest fenomen social si ca netratat la timp un anumit timp de comportament necorespunzator, poate fi categoric mai tarziu in viata.

Men Women & Children 2014 Trailer

Un film despre cum internetul schimba vietile tuturor.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->