Modern Family - O familie moderna (2009)

Trei familii diferite, care se cunosc, trec prin tot felul de aventuri impreuna, rezolvandu-le pe toate intr-o maniera comica.

Gen: Comedie
Tip: Serial TV
Durata episod: 22 minute
Filmul de azi - Nota: 8.5/ 10


Regia: Randall Einhorn, Reginald Hudlin, Chris Koch, Jason Winer, Michael Spiller

Un serial cu: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Rico Rodriguez, Nolan Gould, Sarah Hyland, Ariel Winter, Aubrey Anderson-Emmons.

Povestea: Il mai tineti minte pe Ed O'Neill? Este acel actor din Familia Bundy. Acesta revine in atentia publicului, in rolul lui Jay Pritchett, care este capul unei familii neobisnuite. Acesta se afla la a doua casatorie, si are o frumoasa sotie, pe nume Gloria, care este mult mai tanara decat el. Acestuia ii este dificil sa se adapteze la noua viata alaturi de frumoasa lui Gloria, dar si alaturi de fiul ei in varsta de 12 ani, Manny. A doua familie este construita din Claire, Phil si cei trei copii ai lor. De retinut este faptul ca frumoasa Claire este fiica lui Jay, deci lucrurile tot in familie sunt. Avand trei copii, acestia vad foarte dificil traiul si de multe ori se confrunta cu probleme in relatia de cuplu, dar reusesc cu succes sa treaca mereu peste acestea. Printre copii ii regasim pe Haley, o adolescenta care creste mai repede decat ar trebui, Alex, un baiat poate prea destept pentru varsta lui, si mai e si Luke, un aiurit si jumatate. Pe langa asta, nici tatal lor nu e cine stie ce adult responsabil, facandu-i viata dificilia sotiei sale, chiar daca are cele mai bune intentii. Ancora lor este Claire, care incearca sa tina corabia unita. In aceasta comedie interesanta opusurile se atrag, sa nu uitam si de vecinii homosexuali care au adoptat recent un bebelus orfan si care, barbati fiind, nu prea se descurca. Unul din acei vecini este chiar fiul lui Jay, asta ca totul sa fie si mai amuzant.

Modern Family Serial 2009

Trei familii trec prin diverse aventuri comice impreuna.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->