My Old Lady (2014)

my old lady 2014 Un american mosteneste un apartament in Paris care vine la pachet cu un locuitor neasteptat, ce ii va schimba viata pentru totdeauna.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 10 Septembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia si scenariul: Israel Horovitz

Un film cu: Kevin Kline, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Michael Burstin, Elie Wajeman, Raphaele Moutier, Sophie Touitou, Dominique Pinon, Christian Rauth, Delphine Lanson, Noemie Lvovsky, Stephane De Groodt, Jean-Cristophe Allais, Jocelyne Bernas, Nathalie Bernas.

Povestea: Sansa ii surade lui Mathias Gold, un simplu cetatean din New York, atunci cand tatal sau instrainat ii cedeaza un apartament din Paris. Desi nu se gandeste prea tare sa stea in Paris, acesta pleaca in Europa, pentru a vedea cum arata apartamentul si pentru a putea sa il vanda, ca sa faca niste bani. Cand va ajunge in orasului turnului Eiffel, va descoperi faptul ca in acest apartament locuieste o batranica destul de vioaie, care nu planuieste prea curand sa se mute. Astfel, barbatul va constata faptul ca nu poate sa vanda sau sa se foloseasca de acest apartament, atat timp cat batranica este in viata. Dupa ce se va acomoda oarecum cu aceasta idee, Mathis va face cunostinta si cu Chloe Girard, fata batranei, de care s-ar putea indragosti. Ce turnura vor lua lucrurile pana la urma? Va reusi Mathias sa o cucereasca pe fata batranei, va mai dori sa vanda apartamentul? Va mai ramane batrana in viata ca sa se bucure de o posibila iubire a celor doi?

My Old Lady 2014 Trailer

Mathias Gold mosteneste un apartament din Paris, dar nu va putea sa il foloseasca pana cea care locuieste in el nu va muri.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->