Nightcrawler - Pradator de noapte (2014)

nightcrawler pradator de noapte Un jurnalist independent fara multa experienta isi pune viata in pericol atunci cand se infiltreaza in lumea criminalistica a orasului Los Angeles.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 31 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 117 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia si scenariul: Dan Gilroy

Un film cu: Jake Gyllenhaal, Rene Russo, Bill Paxton, Anne McDaniels, Ann Cusack, Kevin Rahm, Riz Ahmed, Eric Lange, Kathleen York, Jamie McShane, Michael Hyatt, Jonny Coyne, Viviana Chavez, Chad Guerrero, Kiff VandenHeuvel.

Povestea: Filmul Nightcrawler este un thriller ce iti va lua respiratia. Desi nu este atat de violent precum ar sugera titlul, productia vorbeste despre viata unui jurnalist, care din dorinta de afirmare, se aventureaza in lumea intunecata a orasului Los Angeles. Mare parte din actiune se petrece noaptea, intr-un oras unde personajul interpretat de Jake Gyllenhall, adica Lou Bloom, este un jurnalist de investigatie ce doreste sa se afirme, insa niciun trust nu doreste sa il angajeze. Fiind sigur pe calitatile sale, Lou ia totul in propriile maini si incepe sa se infiltreze incet in lumea subterana, plina de accidente, incendii, crime si alte nelegiuri. Protagonistul va face cunostinta cu tot felul de criminali cautati de lege, care i-ar putea lua viata in orice moment, insa acestea nu il sperie pe jurnalistul care doreste sa se afirme cu orice pret si sa le demonstreze tuturor cat de bun este de fapt. In curand, datorita pericolelor la care se expune, Lou va fi personajul principal al propriei povesti cu criminali.

Nightcrawler 2014 Trailer

Un tanar jurnalist cu dorinta de afirmare, se infiltreaza in lumea subterana din los Angeles.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->