No Good Deed (2014)

no good deed 2014 O mama devotata a doi copii, se trezeste in casa cu un evadat periculos, dupa ce acesta pretinde ca are nevoie de ajutor. 

Gen: Thriller
Data aparitiei: 7 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 84 minute
Filmul de azi - Nota: 5.2/ 10


Regia: Sam Miller | Scenariul: Aimee Lagos

Un film cu: Taraji P. Henson, Idris Elba, Leslie Bibb, Kate del Castillo, Henry Simmons, Frank Brennan, Kenny Alfonso, Mirage Moonschein, Wilbur Fitzgerald, Kelly O'Neal, Tatom Pender, Dolan Wilson, Dan Caudill, Yamanee Coleman, Gregory Cook.

Povestea: Terri este o mama devotatata, care isi iubeste sotul si isi creste copiii in liniste si iubire. Nimeni nu poate sa intervina in viata acesteia, care isi ocroteste copiii si ii pune mai presus de orice. Lucrurile se vor schimba in linistea locuintei ei, atunci cand un proaspat evadat din inchisoare, ii bate la usa, pe motiv ca i s-a stricat masina si are nevoie sa dea un telefon. Chiar daca ii pare suspicios, Terri nu poate sa il refuze pentru ca poate sa faca o fapta buna si sa nu il lase pe barbat, afara in ploaie cu masina stricata. Pana merge femeia dupa telefon, acesta intra in casa, si taie toate cablurile, ca aceasta sa nu poata suna dupa ajutor. Colin preia casa in posesia sa si ii terorizeaza pe cei trei nevinovati, ducand situatia inspre un thriller dramatic, plin de teroare si suspans, in care femeia trebuie sa se descurce singura, fata in fata cu acest evadat, doar pentru a-si proteja copiii. Sa poata insa oare, sa se protejeze si pe ea insasi?

No Good Deed 2014 Trailer

Idris Elba este un evadat care pretinde ajutorul unei femei, ca mai apoi sa o terorizeze in propria casa.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->