O vacanta de cosmar (2003)

the even stevens movie Familia Stevens este anuntata ca a castigat o vacanta de vis pe o insula din Pacific. Dar aceasta urmeaza sa se transforme intr-un adevarat cosmar.

Gen: Comedie, Familie
Data aparitiei: 13 Iunie 2003
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Sean McNamara | Scenariul: Dennis Rinsler, Marc Warren

Un film cu: Shia LaBeouf, Christy Carlson Romano, Donna Pescow, Tom Virtue, Nick Spano, Steven Anthony Lawrence, Tim Meadows, A.J. Trauth, Margo Harshman, Dave Coulier, Keone Young, Lauren Frost, Walker Howard, Josh Keaton, George Anthony Bell.

Povestea: Filmul este bazat pe celebrul serial de televiziune The Even Stevens. Acestia decid sa plece in vacanta, pe o insula din Pacific, atunci cand sunt anuntati ca au castigat o excursie de vis, in acest paradis tropical. Toata familia decide sa plece impreuna si sa se distreze pe cinste. Din pacate, odata ce ajung acolo, se confrunta cu o serie de probleme dificile. Casa le este distrusa, mancarea le este furata si pare ca absolut totul le va merge prost stevensilor. Ca si cum nu ar fi de ajuns, acestia incep sa se certe intre ei, si incetul cu incetul se despart. Ce nu stie insa aceasta familie, e faptul ca ei sunt filmati non-stop, 24 de ore din 24, pentru ca, in mod secret, se afla intr-un reality show, iar intreaga tara ii poate vedea la televizor. Reactiile acestora, atunci cand vor afla cu ce se confrunta, vor fi nepretuite.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->