Plastic (2014)

plastic 2014
Inspirat dintr-o poveste reala, unde o banda de prieteni se infiltreaza intr-o mare companie pentru a da lovitura secolului.

Gen: Actiune, Comedie, Crima
Data aparitiei: 30 Aprilie 2014 (Marea Britanie)
Durata: 102 minute
Filmul de azi - Nota: 4.0/ 10


Regia: Julian Gilbey | Scenariul: Will Gilbey

Un film cu: Ed Speleers, Will Poulter, Alfie Allen, Sebastian De Souza, Emma Rigby, Thomas Kretschmann, Graham McTavish, Mem Ferda, Michael Bisping, Charley Palmer Merkell, Terry Stone, Malese Jow, Ashley Chin, Adam Fogerty, David Foxxe.

Povestea: Filmul Plastic spune povestea inteligentului Sam, care conduce o banda de studenti talentati. Scopul comun al acestora este sa devina cei mai buni hoti de carduri de credit, pentru a deveni bogati peste noapte, fara sa mai trebuiasca sa duca grija zilei de maine. Pana acum, povestea pare simpla, dar nu se va termina la fel de frumos, pentru ca vor avea ghinionul sa jefuiasca un cunoscut gangster pe numele Marcel. Ceea ce se va intampla mai departe va fi de domeniul imposibilului pentru ca daca vor sa scape de furia lui Marcel, tinerii vor trebui sa ii returneze banii furati de zece ori pe atat, iar ca sa o faca, vor trebui sa isi asume riscuri si mai mari, reprofilandu-se de aceasta data inspre bijuterii.

Plastic (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->