Robert Downey Jr. infirma aparitia lui IRON MAN 4

iron man 4 robert downey junior infirma
Abia anul trecut Robert Downey Junior isi prelungea contractul cu Studiourile Marvel, confirmand ca va aparea atat in The Avengers: Age of Ultron cat si in Avengers 3, dar de Iron Man acesta nu a dezvaluit absolut nimic. Cu totii au luat situatia ca atare si au crezut ca serie Iron Man se va termina la trei.

Din fericire, a venit in sfarsit ziua cand am putut primi un raspuns oficial din partea lui Robert Downey Junior. Nu s-a pus problema unui al patrulea film. Nu se va mai face si un al patrulea film pentru Omul de Fier - a declarat actorul pentru Variety.com.

Intr-un fel, toata aceasta situatie are si o explicatie logica. Tony Stark a cerut sume destul de mari atunci cand si-a semnat contractele cu Marvel. La un moment dat a primit chiar 50 de milioane de dolari doar pentru filmul Avengers, lucru pe care el insusi l-a confirmat. Poate ca nu stiati, dar acesta nu ar fi trebuit sa joace in The Avengers 2, insa cel care s-a opus a fost Joss Whedon, care a declarat ca nu vrea sa faca acest film fara Robert. Analizand toate aceste lucruri, nu ne este greu sa ne dam seama de ce nu va fi realizat si un al patrulea film Iron Man.

Pe langa asta, putem spune ca Downey si-a facut deja treaba, promovand foarte mult compania Marvel, odata cu filmele Iron Man. Trecutul este trecut totusi, si iata ca productii precum Gardienii Galaxiei sau Capitanul America, au reusit sa inregistreze incasari bunicele, fara sa fie si Tony Stark in ele. Este adevarat ca in cele mai mari succese ale Marvel din ultimul timp, a aparut si Robert Downey Junior, dar se pare ca aceasta era va apune in curand.

Cum credeti ca se va descurca Marvel fara Robert? Vor fi de succes filmele pe care vor sa le scoata in viitor, precum Ant-Man, Captain America 3, Guardians of the Galaxy 2, Doctor Strange sau chiar Thor 3? Ii va simti cineva lipsa?


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->