Home » , , , , , , , » Serialul TICK ar putea reveni

Serialul TICK ar putea reveni

the tickIl mai tineti minte pe Tick? Cunoscutul personaj costumat in capusa, care era prieten cu molia Arthur, si care facea pe eroul?

Poate cei mai multi dintre voi, vi-l amintiti din seria animata, de pe canalul de televiziune Fox Kids, insa acesta a fost si protagonistul unui serial. Avand acelasi nume, The Tick, serialul a avut doar noua episoade, dar a ramas in memoria spectatorilor de la acea vreme, fani fideli ai seriei Tick.. Initial, toata povestea a inceput in anul 1986, atunci cand Ben Edlund dadea nastere legendarului personaj, albastru. Tick era la inceput o mascota pentru un magazin, care mai tarziu, in 1988, a evoluat intr-un personaj de benzi desenate. Pana la urma, succesul maxim l-a atins in anul 1994, cand a luat nastere si seria animata, care a tinut trei sezoane, din '94 pana in anul '97. Desenele au atras cel mai tare atentia publicului, datorita umorului si a parodiei neobisnuite pana acum in acest tip de animatii, eroii principali fiind Tick, capusa, si Arthur, molia. Desi multi inca se bat cu pumnul in piept ca serialul a fost bun, acesta nu se poate compara nici pe departe cu seria animata, care a contat cu adevarat

Conform jurnalistilor de la The Wrap, serialul The Tick ar putea primi totusi o a doua sansa, in curand. Initial zvonul a circulat in revista People, unde se spunea ca Warburton a cazut la o intelegere cu Sony, pentru a produce un episod pilot pentru Amazon, ca mai apoi publicul sa poata vota posibila revenire a lui Tick pe micile ecrane. Se zvoneste de asemenea ca Edlund, creatorul lui Tick, ar putea sa se implice in realizarea acestui serial, ceea ce reprezinta o veste buna, in conditiile in care nimeni altcineva nu ar putea da indicatii regizorale mai bune, decat insusi unicul creator al lui Tick.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->