St. Vincent (2014)

Un baiat ai carui parinti au divortat, isi gaseste alinarea in noul sau prieten, veteran de razboi, care traieste in vecini.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 24 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 103 minute
Filmul de azi - Nota: 6.6/ 10


Regia si scenariul: Theodore Melfi

Un film cu: Naomi Watts, Bill Murray, Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Terrence Howard, Katharina Damm, Selenis Leyva, Nate Corddry, Scott Adsit, Jaeden Lieberher, Tommy Bayiokos, Kimberly Quinn, Alyssa Ruland, Lenny Venito, Alexandra Fong.

Povestea: Maggie este o mama singura care se muta intr-o noua casa, intr-un nou cartier. Aici in Brooklyn, il va lua cu ea si pe fiul in varsta de 12 ani, Oliver. Acestia se muta vizavi de Vincent, un batran mofturos si morocanos, care nu este pe placul nimanui, dar nici ca ar vrea ca cineva sa il placa, pentru ca nici el nu place pe absolut nimeni. Vincent este un veteran de razboi, dependent de pacatul alcoolului si al pariurilor. Desi pare greu de crezut, tanarul Oliver impreuna cu batranul Vincent se vor imprieteni si vor lega o relatie mult mai stransa decat au avut fiecare dintre ei, vreodata. Vincent ii va face toate mofturile lui Oliver, dar il va lua si cu el peste tot, oferindu-i suficient de multe exemple negative. Batranul il va invata pe orfan cum sa devina un om matur, in timp ce baiatul va descoperi in personajul interpretat de Bill Murray, un barbat sensibil si neinteles.

St. Vincent 2014 Trailer

Un copil ai carui parinti au divortat se imprieteneste cu un batranul tafnos din noul sau cartier.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->