Stop the Pounding Heart (2013)

stop the pounding heart 2014 Sara, o tanara care traieste la ferma de capre alaturi de cei 11 frati ai sai, gaseste o provocare in viata ei, atunci cand intalneste pe Colby.

Gen: Drama
Data aparitiei: 5 Decembrie 2013 (Italia)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia si scenariul: Roberto Minervini

Un film cu: Sara Carlson, Colby Trichell, Tim Carlson, LeeAnne Carlson, Christin Carlson, Grace Carlson, Emma Carlson, Timothy Carlson, Liberty Carlson, Noah Carlson, Judah Carlson, Seth Carlson, Dixie Carlson.

Povestea: Ne aflam intr-un Texas rural, un Texas de la tara, asa cum este el de la origini. Sara este o fata tanara, care creste la ferma de capre, alaturi de cei 11 frati ai sai. Sara a fost binecuvantata de mica, fiind crescuta intr-o familie de crestini. Studiile si le face acasa, fiind invatata de catre parintii ei, la fel cum au fost invatati si ceilalti frati ai sai. Ca si pe surioarele sale, parintii o invata pe Sara sa fie o femeie devotata, puternica si cu frica de Dumnezeu. Ea este invatata ca trebuia sa traiasca mereu curat si pur, dar lucrurile se vor complica atunci cand ea il va intalni pe Colby, un cowboy amator, calaret de tauri, care pare sa ii starneasca interesul tinerei.

Stop the Pounding Heart 2013 Trailer

O fata cu 11 frati, intalneste un tanar pasionat de calaritul taurilor.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->